Cranberry

Cranberry's overweldigende voordelen

Wist je dat cranberry's een van de hoogste concentraties antioxidanten bevatten voor fruit? Cranberry's beschermen de cellen van ons lichaam tegen schade door vrije radicalen en zitten absoluut vol met antioxidanten die een goede gezondheid bevorderen. Cranberry's bieden het vermogen om door het hele lichaam ontstekingen te verminderen en de immuniteit te verhogen (onder andere), waardoor ze hun plaats verdienen in boodschappenlijsten over de hele wereld.
De antioxidanten in cranberry's overtreffen die van veel andere soorten fruit en groenten, waaronder aardbeien, spinazie, broccoli en rode druiven.Cranberry's kunnen vers, ingevroren of gedroogd worden verkocht en zijn vaak te vinden in producten zoals sappen, sauzen, gelei, gebak en thee.

Onderzoek wijst uit dat cranberry's natuurlijke stoffen bevatten die voorkomen dat infectieveroorzakende bacteriën aan de wanden van de urinewegen vastplakken. Cranberry's staan ook bekend als een uitstekende bron van talrijke belangrijke vitamines en voedingsstoffen, waaronder vitamine C, mangaan en vezels. De gezondheidsvoordelen van cranberry's is absoluut ongelooflijk, en we zullen het je bewijzen!


Cranberry-tabletten - elke tablet bevat een gestandaardiseerd extract van 5000 mg, dat bestaat uit gedroogde cranberry. Enkele andere additieven zijn onder meer Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid and Silicon Dioxide.

1 pot bevat 90 tabletten

Het wordt aanbevolen dat u 1 tablet per dag inneemt

Als het wordt ingenomen zoals aangegeven, duurt 1 potje ongeveer 3 maanden
excl Verzendkosten
Bestel

Cranberry (veenbessen) tabletten elke tablet is gestandaardiseerd extract gelijk aan 5000mg geheel gedroogd Cranberry. Ander toevoegingen Dicalcium Phosphate, Microcrystalline Cellulose, Stearic Acid, Silicon Dioxide.

1 potje is 90 tabletten

1 tablet per dag

1 potje is goed voor 3 maanden