Vitaminen

Wist je dat alarmerende aantallen van ons onze Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH) aan vitaminen en mineralen niet gebruiken? Zelfs als we de aanbevolen dagelijkse porties groenten en fruit consumeren, lopen we vaak essentiële voedingsstoffen mis.
Moderne landbouwmethoden, massale voedselproductie, verwerking en koken zorgen ervoor dat onze voedingsmiddelen minder voedingsstoffen bevatten dan in hun verse / natuurlijke vormen.
Vitaminen en mineralen helpen bij cellulair onderhoud .Ze activeren de enzymsystemen die nodig zijn voor een goede cellulaire functie.Fyto- voedingsstoffen, die van nature in het plantenleven voorkomen, zijn zo belangrijk dat voedingsdeskundigen een minimum van 5 tot 7 porties groenten en fruit per dag aanbevelen.
 
excl Verzendkosten
Bestel

VitaNutra MultiVitamin plus IJzer, is een complete en krachtig aanvulling op je voeding. Het is een voedingssupplement met een groot aantal hoog gedoseerde vitaminen, aangevuld met mineralen zoals ijzer en magnesium.

1 potje is 180 tabletten

1 tablet per dag

1potje is goed voor 6 maanden

excl Verzendkosten
Bestel

Multi-Vitamine A-Z met Probiotics is een complete formule met Vitamine, Mineralen en Probiotics (Lactobacillus Acidophilius 10 Billion Units).

VitaNutra Complete A-Z met Probiotics is een compete aanvulling op de dagelijkse voeding.

1 potje is 90 tabletten

1 tablet per dag

1 potje is goed voor 3 maanden