BIJ AANKOOP 2 STUKS KRIJGT U ER 1 GRATIS ERBIJ

VitaNutra ThermoXplode Dieet & Energy formule

VitaNutra ThermoXplode
VNTX
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

VitaNutra ThermoXplode geavanceerd dieet & Energie formule.

ThermoXplode van VitaNutra is speciaal ontworpen om je stofwisseling (metabolisme) krachtig en voelbaar te stimuleren. Een van de grootste problemen bij vrouwen is vet rond de billen, buik en de benen en bij mannen vet rond de buik. Door de kruidenformule van ThermoXplode word je innerlijke thermostaat een paar standen hoger gezet zodat je een hogere stofwisseling krijgt, dus een hoger energie behoefte die energie word dan uit je vetreserves gehaald. Bijkomend voordeel de calorieën die je binnen krijgt worden niet opgeslagen in je vetreserves maar worden direct verbruikt zodat je sneller afslankt.

VitaNutra ThermoXplode verbrand vet, blokkeerd de vet opname, verminderd de eetlust, verlaagd de suiker opname, verbrand koolhydraten, verhoogd de stoffwisseling en geeft meer energie. Door de unieke kruiden mix worden ook alle reststoffen die in het lichaam achterblijven tijdens het vetverbranden opgeruimd. Het menselijk lichaam neemt normaal binnen 30 tot 45 minuten de stoffen op in VitaNutra ThermoXplode dit merk je direct door de flinke energie stoot die je krijgt en het onderdrukte honger gevoel. ThermoXplode neem je dan ook 2 keer per dag 1 tablet 30 tot 45 minuten 's morgens en 's middags voor het eten het honger gevoel stopt dan zodat je niet teveel eet de stofwisseling is dan ook verhoogd zodat de calorieën verbranden en niet worden opgeslagen in je vetreserves.

VitaNutra ThermoXplode:

  • Verhoogd de stofwisseling.
  • Geeft je een enorme energie boost.
  • Verminderd de eetlust.
  • Blokkeerd de vetopname.
  • Verbrand vet.
  • Verminderd de suikeropname.
  • Verbrand koolhydraten.

Dit alles door de speciaal geformuleerde kruidenmix in ThermoXplode die alle componenten in harmonie met elkaar laten werken. Het is dan ook niet nodig om meerdere producten te combineren die zijn al gecombineerd in ThermoXplode.

VitaNutra ThermoXplode vetverbrander, energy booster en hongerremmer. 90 tabletten in een pot, 2 tabletten per dag dus 1 pot is goed voor 45 dagen.

Supplement Facts


Serving Size 1 Tablet
 
Amount Per Serving  

 Amount % Daily Value
 

Vitamin B-6 (as pyridoxine hydrochloride)  25 mg 250%
Iodine (from kelp)  150 mcg 100%
Chromium (amino acid chelate)  100 mcg 83%
 

Guarana
(33% extract providing 100mg naturally-occurring caffeine) 300 mg *
Theobromine  100 mg *
Green Tea Leaf
98% extract providing 14 milligrams of naturally-occurring caffeine.) Standardized to provide 45% EGCG and 75% Polyphenol Catechins) 50 mg *
Garcinia Cambogia (50% HCA)  125 mg *
Chitosan  125 mg *
Gymnema Sylvestre  50 mg *
Banaba (1% extract)  25 mg *
Calcium Pyruvate  50 mg *
Apple Cider Vinegar (powder)  25 mg *
Grapefruit (as powder)  25 mg *
Coleus Forskohlii (herb powder)  25 mg *
White Willow Bark (herb powder)  25 mg *
Uva Ursi (powder)  25 mg *
Juniper Berry (powder)  25 mg *
Buchu Leaves (as herb powder)  25 mg *
Cayenne Pepper (powder)  10 mg *
 
*%Daily Value not established.