Detox Colon Cleanse

We leven niet langer in de natuurlijke wereld; we worden dagelijks blootgesteld aan duizenden gifstoffen en chemische producten door de lucht die we inademen, ons voedsel en water, en door het gebruik van medicijnen, onder andere. We consumeren ook meer suiker en bewerkt voedsel dan ooit tevoren in de geschiedenis van de mensheid (bewerkte voedingsmiddelen waren enkele tientallen jaren geleden nog niet eens aanwezig!) en zet ons lichaam op de proef met de reguliere (legale en illegale) inname van drugs zoals cafeïne, alcohol en meer.

Als gevolg hiervan leiden deze toxines en "dood" -voedsel tot een slechte spijsvertering, blokkades, toxische dubbele punten, gewichtstoename en lethargie. De consumptie van deze gifstoffen kan op de lange termijn ook ernstige ziekten en gezondheidsproblemen veroorzaken.

De kruiden in VitaNutra Detox hebben een natuurlijk laxerend effect en binden gevaarlijke pathogenen, toxines en afvalmaterialen effectief aan elkaar - waardoor het lichaam dit afval voorzichtig kan wegspoelen. De formule van VitaNutra bindt ook vet en cholesterol en bevordert de peristaltiek in de dikke darm.
excl Verzendkosten
Bestel

VitaNutra Detox Colon Cleanse is een geavanceerde natuurlijke samenstelling die een hoogwaardige bron van plantaardige materialen levert (oplosbare en onoplosbare vezels) die nodig zijn voor een natuurlijke reiniging van de darm en dikke darm, dus het elimineren van afval stof en slijm opbouw in het lichaam, zodat de darmen meer voedingsstoffen absorberen voor een betere algemene gezondheid.

Pure Acai Berry + Detox Colon Cleanse Combo

VitaNutra Pure Acai + Detox
VNPADT
1= €45,95 pp - 2 = €42,50 pp - 3 = €40,-- pp - 5 = €37,50 pp - 10 = €35,-- pp
excl Verzendkosten
Bestel

Pure Acai Berry + Detox Colon Cleanse Combo

1 Pot Pure Acai Berry 120 X 500mg Capsules + 1 Pot Detox Colon Cleanse 60 X 600mg Capsules